Royal sztorik & királyi krónikák

Meghan és Harry máris Los Angelesbe költöztek

2020. március 27. - nofret

Máris átköltözött Los Angelesbe Meghan és Harry a People-magazin információi szerint. Az újságnak egy névtelen forrás azt mondta, hogy a pár 10 hónapos fiukkal, Archie-val együtt elhagyta azt a házat, ahol előző év december eleje óta laktak, a kanadai Vancouver-szigeten, és Meghan szülővárosába, a kaliforniai Los Angelesbe tették át székhelyüket. 

81407578_2887224451299366_1108631226324877312_n.jpg

Az újságnak nyilatkozó bennfentes szerint egy kíváncsi tekintetektől elzárt ingatlanban laknak, és a koronavírus-járvány miatt nem hagyják el annak területét. Állítólag Meghan és Harry magánrepülőgépen utaztak az Egyesült Államokba, hogy még a járvány miatt bevezetett utazási korlátozások életbe lépése előtt el tudják hagyni Kanadát. 

Arról már korábban is érkeztek hírek, hogy Kanadában valószínűleg csak addig maradnak, amíg elcsitul a botrány körülöttük amiatt, hogy úgy döntöttek: kilépnek a királyi család dolgozó tagjai közül.

Ebben a "házban" lakott Meghan és Harry Kanadában: 

canada_3.JPG

Több királyi szakértő is úgy vélekedett már korábban, hogy csak azért voltak egy ideig Kanadában, hogy elfogadhatóbbnak tűnjön a döntésük, mivel az ország a Nemzetközösség része, ahol Harry nagymamája, II. Erzsébet az uralkodó, valójában azonban mindig is az volt a tervük, hogy visszatérjenek Meghan Los Angelesben élő édesanyja, Doria Ragland közelébe. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par TheCambridges&Sussex (@thecambridgessussex) le

Ragland szociális munkásként és jógoktatóként dolgozik a kaliforniai városban, ezen azután sem változtatott, hogy lánya hozzáment Harry herceghez.

A The Sun információi szerint - amely soha nem volt elnéző a sussexi hercegi párral - a királyi család elborzadt a hírre, hogy Harryék Los Angelesbe utaztak, nem utolsósorban amiatt, hogy számítottak rá, a pár visszatér Angliába, hogy segítsenek rokonaiknak a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben. Károly herceg, Harry édesapja koronavírusos, a királynő, akinek már a születésnapi ünnepségét sem tartják meg a járvány miatt idén, pedig a Windsor-kastélyban izolálta magát férjével, és csak telefonon tartja a kapcsolatot a miniszterelnökkel, Boris Johnsonnal, aki szintén megfertőződött. 

Azt az újság nem pedzegeti, hogy miben kéne segíteniük, amikor most az egészségügyben dolgozókon kívül mindenki főleg azzal segíthet, ha otthon ül, és a királyi család tagjai is az Egyesült Királyság különböző pontjain szigetelték el magukat. 

A bulvárlap egy másik cikkben arról ír, hogy a pár valószínűleg anyagi okokból tette meg ezt a lépést. A The Sun forrása szerint Meghan és Harry valóban Kanadában akartak élni, de a tervük kútba esett, miután kiderült, hogy ezen a módon Meghannek Kanadában és amerikai állampolgár lévén az Egyesült Államokban is adóznia kellene. Később pedig a kanadai kormány közölte, hogy nem hajlandó fizetni a pár biztonsági költségeit, amelyek elég magasra rúgtak volna évente. 

És mi a helyzet Harry-vel? A People magazinnak a fent már idézett forrástól eltérő másik bennfentes azt mondta, hogy "Harry egyenesen előretekint a jövőbe", hozzátéve: a herceg nem néz visszafelé. Pedig sokan hangoztatják a közösségi média felületein, és például Arthur Edwards, a The Sun fényképészének is az a véleménye (ő évtizedek óta követi a királyi családot, és kifejezetten kedveli Harry-t), hogy meg fogja bánni a döntését, és nagyon fog neki hiányozni a családja, és mindaz, amiben felnőtt. Eddig ennek nincs nyoma, de ki tudja, mi lesz néhány év múlva? 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) le

 

A megdöbbentő hír mellé még egy meglepő újság érkezett pénteken, méghozzá az, hogy Meghan úgy tervezi: újraindítja blogját, a The Tig-et, amelyen korábban főleg a gasztronómiával és a divattal kapcsolatos tanácsokat, valamint az alábbihoz hasonló inspiráló gondolatokat osztott meg. A sikeres blogot azután állította le az akkor még színésznőként dolgozó Meghan, hogy Harry-vel komolyabbra fordult kapcsolatuk. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par the TIG moment (@thetigmoment) le

 

Az a hír pedig még a hét közepén érkezett, hogy a korábbi pletykák, amelyek szerint Meghan részt vett egy Disney-film szinkronizálásában, igaznak bizonyultak: az Elephant című alkotás tavasszal kerül fel a Disney+ oldalára. Ez is azt mutatja, hogy Meghan valószínűleg visszatér a házasság előtti életéhez munka szempontjából is, bár szakértők szerint filmszerepet nem fog többé vállalni. 

A narrációért kapott összeget Meghan egy elefántokat segítő szervezet, az Elephant Without Borders javára ajánlotta fel. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Disney+ (@disneyplus) le

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr2315564226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása