Royal sztorik & királyi krónikák

A fenntartható turizmusért hozott létre globális összefogást Harry herceg

Archie apukája azt is bevallotta: négy hónapja nem aludt egy jót

2019. szeptember 03. - nofret
Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) le

Harry a holland fővárosban megrendezett utazási konferencián azzal kezdte beszédét, hogy bevallotta: négy hónapja először aludt jól előző éjjel a hotelben. Majd azzal folytatta: "Azon szerencsések közé tartozom, akinek van egy platformja, amelyet arra akarok használni, hogy komoly problémákat oldjak meg." 
 
A Travalyst célja, hogy segítsen a turizmus okozta káros hatásokat csökkenteni világszerte. 

 

travalyst.JPG

 

Harry herceg azt mondta: miközben a Királynőt képviselve utazott a világban, lehetősége nyílt arra, hogy egyedi nézőpontból lássa a problémákat, mert rengeteg helyi közösséggel találkozott. Véleménye szerint a fenntartható turizmus lehetőség ezeknek a csoportoknak, hiszen az utazók ma már a globális GDP 10 százalékát adják. Egyre több olyan utazó van a világon, akik nem csak saját szempontjaikat veszik figyelembe utazásaik során, hanem azt is, milyen hatással lesznek az ottani környezetre. 

A sussexi hercegi pár instagram-fiókján is bejelentette az összefogást

 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) le

  

Ezt a trendet szeretné erősíteni a Travalyst, amely azt írja, honlapján, hogy célja az utazás fenntarthatóbbá tétele, a turizmus célpontjainak védelme, és hogy elérje: a helyi közösségek is profitáljanak a jövőben a hozzájuk áramló tömegekből, valamint hogy a vendégek környezetbarát döntéseket hozzanak utazásaik közben.

"Ellentmondásos, hogy miközben a természet szépségét csodáljuk, növeljük sérülékenységét. A fenntarthatatlan turizmus egyre inkább bekerül a hírekbe. Velencét, Barcelonát és Amszterdamot is tömegek árasztják el" - mondta a magánrepülőzései miatt az utóbbi hetekben támadott herceg.

A sajtótájékoztatót követően Harry egy kérdésre azt válaszolta, hogy kereskedelmi járaton repült Amszterdamba, és hozzátette: többségében így utazik, és "különleges oka volt annak", hogy korábban más módot választott utazásaihoz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr8315038046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása