Royal sztorik & királyi krónikák

Szemetet szedett és sivatagban éjszakázott Vilmos herceg Kuvaitban

2019. december 03. - nofret

Szemetet szedett és sivatagban éjszakázott Vilmos herceg, aki négynapos látogatását tölti a Közel-Keleten. Hétfőn egy kuvaiti nemzeti parkot látogatott meg, az emírrel ebédelt, és a sivatagban aludt, kedden pedig hadgyakorlatot tekintett meg, majd Ománba repült. A herceg szerdán érkezik vissza Londonba, így elmulasztja a NATO megalakulásának 70. évfordulója alkalmából tartott keddi fogadást, amelyen nagymamája, II. Erzsébet királynő vendégeli meg a jubileumi NATO-értekezleten részt vevő állam- és kormányfőket, köztük Orbán Viktor magyar miniszterelnököt is. 

A műanyag palack az "ellenség" - mondta Vilmos herceg, amikor hétfőn a Dzsahra Nemzeti Parkban, Kuvaitvárostól nem messze szemétszedőkhöz csatlakozott, akiknek a Perzsa-öböl partvidékének megtisztítása a feladata. Vilmos herceg azt mondta nekik: "Utálom a műanyag üvegeket, és úgy tekintek rájuk, mint az ellenségre."  

78450674_2802477713107374_3221993064260173824_n.jpg

A hercegben és öccsében, Harry-ben édesapjuk, Károly herceg ültette el a környezetvédelem fontosságát még gyerekkorukban: gyakran vitte őket szemétszedő akciókra az iskolai szünetükben, akkoriban, amikor még nem volt mindennapos téma a klímaváltozás, és a legtöbben bogarasnak tartották emiatt a wales-i herceget. 

Az alábbi videón Vilmos herceg Kuvaitba érkezése, és nemzeti parki látogatása látható:

A Dzsahra Nemzeti Park több száz költöző és őshonos madárfajnak ad otthont. A Kensington palota instagram-oldalán több fotó is felkerült arról, a herceg hogyan kémleli távcsővel a madarakat.  

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Kensington Palace (@kensingtonroyal) le

Ezután Vilmos herceg a kuvaiti emírrel, Szabah al-Ahmad al-Dzsáber asz-Szabáh-val találkozott, aki ebédet adott a tiszteletére a Bajan-palotában. 

A kuvaiti és ománi látogatásra a külügyminisztérium küldte Vilmost, hogy segítségével tovább erősödjenek az Egyesült Királyság és Kuvait hagyományosan jó gazdasági és katonai kapcsolatai. 

A cambridge-i herceg a hétfő éjszakát a sivatagban töltötte egy katonai támaszponton. Előtte egy hagyományos kuvaiti sátorban látta őt vendégül Mohamed Abdullah sejk. Vilmos herceg kapott némi ízelítőt a helyi kultúrából: kuvaiti tradicionális zenével szórakoztatták, fiatal kuvaitiakkal beszélgetett, és solymászati bemutatót is tartottak neki. 


75339656_2802477689774043_6194712192370081792_n.jpg

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Kensington Palace (@kensingtonroyal) le

 

Kedd reggel Vilmos herceg megtekintette a kétévente esedékes, kuvaiti-brit közös hadgyakorlatot, az úgynevezett Sivatagi Harcost. A jelenleg a brit trónöröklési sor második helyét elfoglaló Vilmos maga is hét évig szolgált a brit hadseregben, most teljes idejében a királyi család képviselőjeként dolgozik. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Kensington Palace (@kensingtonroyal) le

 

 

Miközben a herceget Ománban fogadták kedd este, II. Erzsébet királynő a NATO jubileumi értekezletén részt vevő állam-és kormányfőket látta vendégül a Buckingham-palotában

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr8815337144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.04. 14:12:58

S nem is simogatott rákos transznemű kisgyereket??? Hát fasiszta ez a Vilmos?
süti beállítások módosítása