Royal sztorik & királyi krónikák

Katalinék kislánya ellopta a show-t a karácsonyi istentisztelet után Sandringhamben

2019. december 25. - nofret

Elképesztő bájos volt Charlotte (egyesek szerint Sarolta) hercegnő, Vilmos és Katalin kislánya, amikor szüleivel a hagyományos sandringhami istentisztelet után odament a várakozó tömeghez. A négyéves kislány megölelt egy tolószékben ülő asszonyt, miközben egy rózsaszín felfújható flamingót szorongatott.

Hagyomány, hogy II. Erzsébet brit uralkodó és a királyi család magas rangú tagjai karácsony első napján, december 25-én a sandringhami Szent Mária-Magdolna templomban vesznek részt istentiszteleten. Idén először  a hatéves György herceg és a négyéves Charlotte hercegnő, Katalin és Vilmos két idősebbik gyermeke is csatlakozott hozzájuk. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par The Royal Family (@theroyalfamily) le

 

A templomtól a sandringhami kastélypark bejáratáig tartó séta az egyik leginkább várt esemény a királyi család rajongóinak körében, hiszen ez kitűnő alkalom arra, hogy egészen közelről láthassák kedvenceiket, méghozzá a legfontosabb családtagokat. Mindig több száz fő verődik össze az út mentén, a tömeg első sorában pedig a királyi család tolószékben ülő rajongói foglalnak helyet, általában ugyanazok. Hozzájuk ment oda Charlotte édesanyjával, Katalinnal, mindenki nagy örömére. A bejegyzésem végére beágyazott felvételen látszik, hogy derülnek fel az arcok, amikor a kislány odaér hozzájuk. Többen virágcsokrokkal és más ajándékokkal kedveskedtek nekik. 

 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par theroyalfamily.uk (@theroyalfamily.uk) le

Karen Anvil például - az a nő, akinek két éve az első képet sikerült fotóznia a sandringhami templomhoz vezető úton az úgynevezett "Fab Four"-ról, vagyis Vilmosról, Katalinról, Harry-ről és Meghanről - idén egy babát ajándékozott Charlotte-nak. Az asszony azt nyilatkozta a Sky Newsnak, hogy a kislány nagyon udvariasan viselkedett, tetszett neki az ajándék, azonban elég csintalan volt, és egyáltalán nem tűnt megszeppentnek.  

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par British Royal Family (@britishmonarchy) le

Szerintem egyébként Charlotte a legjobban II. Erzsébetre emlékeztet, az ő méltósága köszön vissza a kislányban, aki eléggé főnökösködőnek tűnik egyébként: öccse, Lajos keresztelőjén például durcásan odaszólt a fotósoknak, hogy ne kövessék őket.   

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par theroyalfamily.uk (@theroyalfamily.uk) le

A családban csak Lottinak becézett kislány és anyukája összeöltöztek: Charlotte smaragdzöld kabátot viselt, Katalin pedig ugyanilyen színű cipőt, kalapot és kistáskát vett fel. Erre a linkre kattintva rengeteg képet lehet nézegetni róluk. 

Ennek a felvételnek a vége felé pedig látszik, amint Charlotte megölel egy tolószékben ülő asszonyt. A nő az, aki először kitárja a karját, amikor a kislány odaér hozzá, a hercegnő pedig ösztönösen reagál: odahajol és megöleli az asszonyt. 

Az istentiszteleten természetesen a királynő is megjelent, de ő nem szokott végiglépdelni az úton - a 93 éves uralkodót autóval szállítják vissza a sandringhami kastélyba, ahol hagyományosan a téli szünetet tölti. A felvételen az is látszik, hogy Wessex grófnéjával - legkisebb fia, Edward feleségével- együtt szállnak be a járműbe. 

A többiek - Károly herceg, Kamilla, Anna, Eugénia és Beatrix hercegnők, valamint párjaik és természetesen a Cambridge-család - azonban mind gyalogoltak "hazáig". 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr6215365678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muv 2019.12.26. 14:57:54

komolyan, az a kerdes, hogy Charlotte vagy Sarolta? de sehol sincs William, Catherine, Elizabeth, George, Louise? a tobbiekrol nem is beszeve!!
süti beállítások módosítása