Royal sztorik & királyi krónikák

Felkérték Meghant és Harry-t, hogy ők adják át az Oscar-díjat, de nemet mondtak

2020. február 08. - nofret

Több, egymástól független forrás is arról adott hírt az utóbbi napokban: Meghant és Harry-t felkérték arra, hogy a legjobb filmért járó Oscar-díjat ők adják át vasárnap este a Los Angeles-i Dolby Színházban. A sussexi hercegi pár visszautasította a felkérést. Egy másik rendezvényen viszont részt vettek, ahol Harry őszintén beszélt olyan dolgokról, amelyekről az Oscar-díjátadón biztosan nem lett volna lehetősége. A sussexi hercegi pár csütörtök este jelent meg a JPMorgan pénzügyi tanácsadó cég éves rendezvényén, ahol a Hello! magazin szerint Harry beszédet is mondott.

 

71576311_2665064896848657_3180605939057164288_o.jpg

Az exkluzív JPMorgan-rendezvényt Miamiban tartották, egy South Beach-en lévő hotelben. Erre az eseményre csak meghívóval lehet bejutni, és olyan milliárdos üzletemberek tartottak már itt beszédet, mint Bill Gates vagy Sean Parker, a Napster alakítója. A műsorvezetőkkel sem fukarkodik a cég: tavaly például Jennifer Lopez és jegyese voltak az est kommentátorai. 

A rendezvényt a 1Hotelben tartották: 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par ✈️ Your Personal Travel Wiki � (@never_unpacking) le

Idén Colin Powell volt amerikai külügyminiszter, Tony Blair egykori brit kormányfő és Magic Johnson is az előadók között voltak, a meghívottak pedig a JPMorgan legbefolyásosabb ügyfelei közé tartoznak, jó eséllyel  tehát a világ leggazdagabb emberei közül kerülnek ki. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par �Kat Panasyuk (Martynyuk) (@keepingupwithkatt) le

A Hello! magazin arról számolt be, hogy az est során csak Harry tartott beszédet, akit Meghan konferált fel. A herceg a Page Six egy helyszínen lévő forrása szerint őszintén beszélt távozásukról a királyi családból és édesanyja haláláról is. Feltárta, hogy az utóbbi három évben pszichológushoz járt, hogy túltegye magát a traumán, amelyet Diana tragikus és váratlan halála okozott neki. 

A Page Six szerint Harry beszédében azt mondta: annak ellenére, hogy nehéz volt az elválás a brit királyi családtól, nem sajnálja a döntést, ő és Meghan optimisták a jövőjüket és azt illetően, hogy képesek lesznek "pénzügyileg önállóvá" válni, miközben a számukra fontos ügyeket is támogatják.

Omid Scobie királyi tudósító azt mondta egy bejelentkezésben, hogy a hasonló diszkrét rendezvényeken megjelenés okos döntés Harryék részéről, akik ezzel jelzik Amerikának, hogy jelen vannak, és elérhetőek, ha valaki szeretne velük együtt dolgozni. 

 

Harry mintegy 400 ember előtt szólalt fel, és egyes források szerint a megjelenésért akár 400 ezer dollárt is kaphatott a sussexi pár. A Page Six azt írja: Sussexék az esemény után privát vacsorán vettek részt a konferencia néhány elit vendégével.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr815465010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fredddy 2020.02.09. 16:49:27

Colin Powell ,,volt amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó". Tényleg volt az is, de emellett tábornok, vezérkari főnök, karrierje csúcsán pedig az USA külügyminisztere (első négerként ezen a poszton).
süti beállítások módosítása