Royal sztorik & királyi krónikák

Londonban tűnt fel egy estélyen Meghan és Harry - ez volt első hivatalos megjelenésük együtt kilépésük bejelentése óta

2020. március 06. - nofret

Első alkalommal jelent meg együtt hivatalos eseményen Meghan és Harry csütörtök este azóta, hogy január elején bejelentették: kilépnek a királyi család dolgozó tagjai közül. A pár mosolygott, amikor megérkeztek az Endeavour Funds-díjátadó londoni helyszínére. 

Az eső szakadt, amikor Harryék kiszálltak az autóból. A rájuk várakozó néhány tucat ember legtöbbje örömmel köszöntötte őket, de egy jól kivehető "boo" is hallható volt a tömegből, ami egyértelmű nemtetszést fejez ki, a kifütyülés brit megfelelője. 

Meghanon egy türkizkék Victoria Beckham-ruha és Manolo Blahnik-tűsarkú volt. A haját lófarokban viselte. Nekem az tűnt fel a megjelenésén, hogy egyrészt erősebb sminket használt, mint a szokásos (legalábbis amióta a királyi család tagja, színésznőként használt hasonlóan erős sminket vörösszőnyeges megjelenéseikor), és hogy szinte teljesen visszanyerte szülés előtti alakját. Nem vagyok nagy híve annak, hogy egy nő legyen rendkívül karcsú, de neki valahogy jobban áll (szerintem), ha kifejezetten vékony. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Meghan & Harry News (@meghan_harry_news) le

Miközben a Mansion House ajtaja felé tartottak, elkészült a talán legromantikusabb kép, amit valaha láttam róluk. Nem csak azért tetszik, mert ők vannak rajta, hanem tényleg nagyon elkapta a fotós ezt a pillanatot. Nekem a líraisága mellett még szimbolikusnak is tűnik ez a kép: az esővel és az őket bámuló emberek által körülvett szerelmesek egymásba kapaszkodva dacolnak a külső világgal a saját ernyőjük alatt, a saját boldog buborékukban. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par British Royal Family (@britishmonarchy) le

 

Harry hercegnek szívügye a veteránok támogatása - az Endeavour Funds, aminek eseményére érkeztek, abban segít sérült katonáknak, hogy fizikai akadályoztatásuk ellenére extrém kalandokban és sportkihívásokban vehessenek részt, ezzel támogatva fizikai, lelki felépülésüket és társadalomba visszatérésüket, rehabilitációjukat. Az alapítvány negyedik alkalommal osztotta ki a díjat. 

A galériát végigkattintva az este legfontosabb eseményei láthatóak: 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par The Endeavour Fund (@endeavourfund) le

Harry múlt hét csütörtökön szintén a veteránok támogatásának érdekében találkozott és vett fel egy számot közösen Jon Bon Jovival, erről szóló blogbejegyzésemért kattints! 

Az este azzal kezdődött, hogy fogadást adtak a jelölteknek, valamint az alapítvány támogatóinak. Az eseményen Meghan és Harry is átadott díjat, ekkor mindketten beszéltek, a herceg hosszabban.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) le

"Jó estét mindenkinek — nagyon jó megint itt lenni" - mondta Meghan, amikor átadta a díjat. "Ez a harmadik éve annak, hogy abban a szerencsében részesülök, hogy csatlakozhatok itt a férjemhez, és amint mindannyian tudják, és érzik, ez egy hihetetlenül inspiráló hely."

Harry beszédében azt mondta: “Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egyik lehetek köztetek, és rendkívül büszke vagyok arra, hogy köztetek szolgálhattam Wales kapitányként. Sokan azt mondták nekem ma este, hogy támogatnak engem, én pedig azért vagyok itt, hogy elmondjam: mindigis támogattalak titeket." 

 A brit sajtó egy része csütörtök este címlapon hozta az eseményt: 

hm_1.JPG

dséflkd

hm_3.JPG

Meghant és Harry-t egyébként csütörtökön nap közben már lekapták a fotósok, amikor a Goring Hotelből jöttek kifelé, ahol együtt ebédeltek. Ehhez annyit jegyeznék meg, hogy a kabát csodálatos, de a nyitott szandált a márciusi, esős londoni időben még ebédidőben sem tudom értelmezni. (Az alábbi bejegyzés lapozható) 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par ميغان ماركل (@meghanmarkle_arabic) le

A sussexi hercegi pár Archie-t ez alkalommal Kanadában hagyta, amiért sokan bírálták őket, természetesen főleg Meghant. 

Meghan és Harry hivatalos távozásukig, március 31-ig ezen kívül még néhány kötelezettséget teljesíteni fog: pénteken Harry Lewis Hamiltonnal találkozikszombat este a Royal Albert Hallban vesznek részt a Mountbatten zenei fesztiválon, Meghannek nőnapon biztosan lesz megjelenése valahol (ezt egyelőre még nem erősítették meg, hol és mi), de az események legfontosabbika kétségkívül a hétfő lesz, március 9-e, amikor II. Erzsébet, Károlyék és Vilmosék társaságában a Westminster-apátságban vesznek részt a Nemzetközösség Napján tartott istentiszteleten. 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr5715506600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apro_marosan_petergabor 2020.03.07. 23:53:57

Minek tornázni Harryn?
Meghan hatására fülét-farkát elengedte, olyanok, mint az a válogatott sportoló, aki nem jár edzésre és tétmeccseket sem vállal.
Akkor miről beszélünk?
Felejthetőek.
süti beállítások módosítása