Royal sztorik & királyi krónikák

Tetőtől-talpig pirosban hallgatott koncertet Meghan és Harry

Meghan egy félmilliós nagyestélyiben tündökölt díszegyenruhás férje oldalán

2020. március 07. - nofret

Tetőtől-talpig pirosban jelent meg Meghan és Harry a Royal Albert Hallban szombat este megrendezett Mountbatten Zenei Fesztiválon - és ez a kijelentés nem túlzás. Harry a királyi haditengerészet  tűzpiros díszegyenruháját viselte, Meghan pedig egy piros estélyiben tündökölt mellette. 

rah_1.JPG

A palásttal díszített ruha a brit sajtó szerint egy Safiyaa-darab, és 1300 fontba, vagyis mintegy félmillió forintba kerül. Ez egyébként a divat világában egyáltalán nem számít soknak egy estélyi ruháért, amelyet kézzel készítenek, ennek az árnak inkább a kétszerese-háromszorosa jellemző egy ilyen exkluzív darabért.

Nekem az egy kicsit sok, hogy nem csak a ruhája, de a kiegészítői is mind tűzpirosak voltak: a borítéktáskája, a cipője, sőt, még a fülbevalója is. Szerintem belecsempészhetett volna egy másik színt, mondjuk szürkét, ezüstöt vagy aranyat, ami megtöri ezt a rikító pirosat. Hogy tovább elemezzem Meghan szettjét: fülbevalója Simone Rocha, táskája Manolo Blahnik, cipője pedig Aquazurra - ez utóbbi egyébként a hercegnő kedvenc cipőmárkáinak egyike. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) le

Egyébként Meghan már viselt Safiyaa-ruhát: 2018 októberében Fidzsin, és az is lélegzetelállítóan szép volt:

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Meghan Rachel Markle (@meghansmarklestyle) le

Amint azt egy korábbi bejegyzésemben is írtam: Meghan sosem vetette meg a monokróm összeállításokat, de ilyen szintekre még sosem vitte a dolgot, mint az utóbbi napokban: csütörtök délután talpig fehérben, csütörtök este talpig kékben, most pedig pirosban jelent meg. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) le

A párt állva ünnepelték, amikor elfoglalták helyüket a teremben, és hosszan tartó tapsot is kaptak a közönségtől. Ez egy elég rossz minőségű felvétel, viszont legalább visszaadja a hangulatot: 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Royal Family �Meghan & Harry❤️ (@family_sussex_) le

A Mountbatten Zenei Fesztiválon a királyi haditengerészet zenekarai játszanak, az esemény bevételét a katonák jótékonysági alapjának javára ajánlják fel. Harry a haditengerészet kapitányaként jelent meg az eseményen.  Díszegyenruháján az afganisztáni szolgálatáért kapott több kitüntetése is helyet kapott.

A párt a haditengerészet öt tagja köszöntöttem, mielőtt a királyi páholyba kísérték őket. 

A szombat esti fesztivál a második világháború végének 75. évfordulójának is emléket állított. A Royal Albert Hallban több mint ötezren foglalhatnak helyet. A lenyűgöző koncerthelyszínt még 1871-ben nyitotta meg Viktória királynő elhunyt férje, Albert herceg emlékére. 

Meghan és Harry hivatalos távozásukig, március 31-ig teljesít még néhány kötelezettséget: Meghan csütörtökön egyik védnökénél járt, aznap este pedig díjat adtak át közösen. Pénteken Harry Lewis Hamiltonnal furikázott.

Vasárnap a királynővel mentek templomba, Meghan pedig pénteken nőnap alkalmából jelent meg egy iskolában. A csúcspont kétségkívül a hétfő lesz, március 9-e, amikor részt vesznek majd a Nemzetközösség Napja alkalmából tartott istentiszteleten, a királyi család legmagasabb rangú tagjaival együtt: ott lesz a királynő, Károly és Kamilla, valamint Vilmos és Katalin biztosan. 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr9815509922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ráhel a saját lábunkon áll 2020.03.09. 18:37:22

Ez a szett pont így volt jó...így, tiszta pirosban volt igazán ütős.

Ráhel a saját lábunkon áll 2020.03.09. 18:37:22

Ez a szett pont így volt jó...így, tiszta pirosban volt igazán ütős.

lüke 2020.03.09. 23:02:57

Kis fantáziával: Anglia - nem fogadta be- szinei

nofret 2020.03.09. 23:15:29

@Ráhel a saját lábunkon áll: Lehet, hogy igazad van, nekem elsőre túlzásnak tűnt. Van, aki szerint azért teljesen pirosban voltak, mert így beleolvadtak a többi díszegyenruha közé, és ezzel akarták kifejezni a támogatásukat a katonáknak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.10. 02:04:04

Viccesek ezek a kamuegyenruhák.

Bezzeg amikor a nép pénzét habzsolják, nem Monopoly-pénzt, hanem igazat használnak ezek a népellenes naplopók.
süti beállítások módosítása