Royal sztorik & királyi krónikák

Ételt szállított ki Meghan és Harry Nyugat-Hollywoodban élő beteg embereknek

2020. április 17. - nofret

Először rajongói oldalakon jelent meg a hír, később már a Harper's Bazaar is megírta, hogy Meghan és Harry két napon át ételt szállított ki önkéntesként súlyos betegségben szenvedőknek Nyugat-Hollywoodban. A sussexi hercegi pár a Project Angel Food nevű jótékonysági szervezetnél önkénteskedett.

hm.JPG

Az amerikai lap idéz egy környékbeli lakost, Dan Tyrellt, aki egy helyi lapnak azt mondta, hogy a "magas, vöröshajú" fickó ismerősnek tűnt neki, amikor szerdán ajtót nyitott a szervezet önkénteseinek, a vele lévő lányról pedig azt gondolta, hogy "csinos". Néhány pillanattal később beugrott neki, kiktől kaphatta a csomagot, amikor meglátta a közelben az őket kísérő biztonsági embereket, és néhány fekete terepjárót. "Ha előre szóltak volna, akkor felveszem a tiarámat!"- viccelődött a férfi a Wehoville nevű lapnak. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Meghan’s Mirror (@meghansmirrorblog) le

A Project Angel Food jótékonysági szervezet önkéntesek révén olyan embereknek juttat el ételt, akik betegségeik miatt a kiemelten kockázatos csoportba tartoznak a koronavírus-járvány idején. A TMZ felvételén az látszik, amint a hercegi pár kiszáll terepjárójából, és becsönget egy házba. Valamint az is, hogy Harry nem túl szabályosan viseli a maszkját, ami a száját elfedi, de az orrát nem igazán. Meghannek csak az egyik kezén van kesztyű. (Ezt a módszert egyébként magam is használom - a kesztyűs kezemmel nyúlok a kilincsekhez, gombokhoz, stb... a másik kezemmel pedig a táskámba és a telefonomhoz, ha feltétlenül muszáj.) 

A sussexi hercegi pár először húsvétvasárnap szállított ki több tucat embernek is egyheti élelmiszeradagot, olyanoknak, akik túl betegek ahhoz, hogy saját maguknak vásároljanak be és főzzenek.

"Azt mondták nekünk, hogy hallották: az önkénteseink túl vannak terhelve, és szeretnének segíteni" - mondta a nonprofit szervezet igazgatója, Richard Ayoub WEHOville helyi újságnak. "Ez valóban csodálatos. Nagyon örültünk, hogy segítettek nekünk, nagyon józan emberek."

Szombat esti frissítés: ma kikerült néhány sokkal élesebb kép rajongói oldalakra az akcióról, ezeket lentebb láthatjátok

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Success Team (@meghan_harry_news) le

 

Szerdán több mint 20 embernek szállított ételt Meghan és Harry. A Project Angel Food szervezetnek rengeteg a munkája, a múlt hónapban megugrott azok száma, akik segítségüket kérik - csak márciusban több mint 400-an regisztráltak náluk, olyanok, akiknek kockázatos lenne elhagyni otthonukat.  

Szintén pénteken érkezett a hír, hogy a sussexi hercegnő videókapcsolaton keresztül beszélgetett a londoni Hubb közösségi konyha önkénteseivel, akikkel a számos halálos áldozattal járó Grenfell-torony tűzeset után közös szakácskönyvet adott ki. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Regan (@bookstolivewith) le

Meghan azért hívta fel a nőket, hogy ezzel támogassa őket. 

"A Hubb közösségi konyhára mindigis a törődés, a visszaadás, és a rászorulók segítése volt a jellemző, kezdetben csak Grenfellben, majd Egyesült Királyság-szerte" - ez áll Meghan közleményében, amit a Harper's Bazaarhoz juttatott el. "Éppen erről szól a közösség: otthon főzött ételről, amit egyik szomszéd juttat el a másiknak, akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá." 

image

Meghan kedden csatlakozott be a videóhívásba, ahol másik öt nővel beszélgetett: a Hubb konyha vezetőjével, Leila Hedjemmel, és a többiekkel, Cherine Mallah-val, Halima Al-Hudafival, Oxana Sinitsynával és Jennifer Odonkorral, akik mind találkoztak már a sussexi hercegnővel személyesen. 

Meghan az Evening Standard #FoodforLondon kampánya mögé is beállt, aminek a célja, hogy pénzt gyűjtsenek a szegény, idős és más okokból sérülékeny embereknek, akik az angol fővárosban élnek. 

harry_3.JPG

Egy ideig valóban hallgattak, amit én is furcsálltam, mert nem jellemző rájuk, hogy egy hatalmas válság idején ne próbáljanak meg segíteni, de most végre elkezdtek mozgolódni - pénzt adományoztak, felvették a kapcsolatot egy jótékonysági szervezettel, aminek Harry a védnöke, most pedig kiderült az ételosztás, valamint a kampány támogatása. Örülök neki, és meg is könnyebbültem. Remélem, mindez kifogja a szelet azok vitorlájából, akik mindig sietnek bírálni őket, bármit is tesznek.  

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr715619600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apro_marosan_petergabor 2020.04.19. 11:22:41

Meghan csinált egy-két kanyart, ami nem tett nekik jót. Most lépett valamit, hogy gyűjtse a piros pontokat.
Azután majd eljön az ideje, mikor megpróbája ezt csengő érmékre változtatni.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2020.04.19. 12:44:56

"meglátta a közelben az őket kísérő biztonsági embereket, és néhány fekete terepjárót"

Összesen hány autó szállitotta ki ezt a néhány adag ételt? Csak a Greta Thunberg meg ne tudja, mert aztán még pánikrohamba esik

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2020.04.19. 13:12:51

@apro_marosan_petergabor:

Régi mesékben hercegnő lett az egyszerű nép lányából. Ebben a sztoriban a hercegből egy pizzaboy lett, a párjához méltó módon. Igy fejlődik a világ

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.04.19. 15:31:34

Rákos gyerekek fejének zokogva simogatása nem volt a programban?

apro_marosan_petergabor 2020.04.20. 10:16:08

A herceg szín papucs lett. sok esetben lehajtott fejjel vezeti őt Meghan, mint egy birkát.
Keveredj a korpa közé, s megesznek a disznók... már, ha nem vagy elég határozott egyéniség.
(Erzsébet azért ezt elég hamar meglátta.)

nofret 2020.04.20. 13:34:06

@apro_marosan_petergabor: Azért az elgondolkodtató, miért gondolják azt sokan, hogy ha egy férfi hoz áldozatot a kapcsolatáért, papucs. Meghan mindent feladott korábban, hogy együtt lehessenek, most Harry tette meg ezt + évek óta tudni lehet, hogy ki akart lépni a királyi családból.
süti beállítások módosítása