Royal sztorik & királyi krónikák

Kamilla bevallotta: balettel indítja a napjait a karantén ideje alatt

2020. április 30. - nofret
A három hölgy először arról beszélgetett, milyen érzés ennyit otthon lenni a koronavírus-járvány miatt. "Furcsa látni, hogy a naptáramból hirtelen minden időpont ki van húzva" - mondta Kamilla.
"A férjem munkamániás, szóval bárhol képes dolgozni. Az íróasztalánál ül, és csak dolgozik. Próbálunk valamit tenni a jótékonysági szervezeteinkért" - engedett bepillantást Kamilla abba, hogyan töltik az idejüket Károllyal.
Később áttértek a táncra, a hercegnő pedig bevallotta, hogy reggelenként balettal és pilates-szel indítja a napot.
"Aktívnak kell maradnunk, különben képtelenek lennénk reggel kiszállni az ágyból. Nem számít, hogy 10 vagy 20 percig tart, csinálni kell valamit. Reggelenként kicsit balettozom és pilates-ezem, és sokat gyalogolok, amit szeretek."
Kamilla az úgynevezett Silver Swans-programban vett részt korábban, ennek lényege, hogy az 55 év felettiek a balettáncosok rúd mellett végzett gyakorlatait végzik el, ami erősíti az izmokat, fokozza az egyensúlyt, és javítja a tartást. Kamilla felfedte, hogy mielőtt önkéntes izolációba vonultak Károllyal, heti egyszer járt foglalkozásokra, amik furcsán kezdődtek számára, mert először azt hitte, hogy egymáson fognak nevetni a többiekkel, akikkel jár, de végül mindenki olyan erősen koncentrált, hogy erre nem került sor.
"Soha nem balettoztam korábban, de ez nem számít, ez olyasmi, amitől jobban érzi magát az ember, önbizalmat ad" - mondta beszélgetőpartnereinek a videóhívás során. "A tánc boldoggá tesz. Nagyon kezdő vagyok, és talán az is maradok, de 18 hónap után úgy érzem, kicsit fejlődtem már. De biztos, hogy nem fogok színpadra menni, a saját otthonomban fogok gyakorolni, privát módon." - tette hozzá, amin beszélgetőpartnerei jót nevettek.
Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) le

 
Nem lehet nem gondolni arra, hogy az elhunyt Diana hercegnő volt anno az Angol Nemzeti Balett védnöke. Diana különösen szerette a balettet, amit gyerekkorában évekig tanult is. Ez volt az egyetlen, nem humanitárius ügyekkel foglalkozó jótékonysági szervezet, amelynek védnökségét válása után is megtartotta.
ap20120306595539.jpg
 
 

Egyébként csütörtökön Meghan is hallatott magáról: üzenetet küldött az egyik jótékonysági szervezetnek, a Smart Worksnek, amelynek a védnöke. A szervezet hátrányos helyzetű nőket segít, akik munkát keresnek - felöltöztetik őket, és mentorok készítik fel őket állásinterjúikra. Meghan azt üzente a Smart Worksnek: megtisztelő számára tehetséges nőkkel találkozni rajtuk keresztül, és látni, milyen csodálatos munkát végeznek, és azt, hogyan igazították az utóbbi időben munkájukat a járványhelyzethez.  

A sussexi hercegnő önként vállalkozott arra, hogy az egyik állásinterjúra készülő nőt biztató szavakkal támogassa. A videót, amit még március végén vettek fel, itt lehet megtekinteni. Néhányan kiszúrták, hogy Meghanen a "gonosz szem" rontás elleni nyaklánc van, amit magyarul még Allah szemének is neveznek. Ebből sokan azt a következtetést vonták le, hogy a hercegnő így védekezik az ártó szándékok ellen, Meghan egyébként már évekkel ezelőtt is viselt ilyen szimbólumokat.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr2215649266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örömhernyó 2020.05.01. 01:46:52

Én kávéval és kábelfektetéssel indítom a napomat. Szerintem Kamilla is, csak ez a balett jobban hangzik.
süti beállítások módosítása