Royal sztorik & királyi krónikák

Vasárnap Balmoralban

2019. augusztus 25. - nofret

Elkísérte a balmorali templomba a királynőt vasárnapi istentiszteletre Katalin és Vilmos. A cambridge-i hercegi pár - vagy ahogyan Skóciában ismertek, Strathearn grófja és grófnéja - egy autóban ült az uralkodóval.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par theroyalfamily.uk (@theroyalfamily.uk) le

A királyi család más tagjai is megjelentek a Crathie Kirkben: Károly herceg és Kamilla, valamint Edward herceg és felesége, Wessex grófnője, valamint lányuk, Lady Louise. Anna hercegnő és férje, Timothy Laurence és Peter Phillips, Anna hercegnő első házasságából született fia, valamint felesége, Autumn. Harry és Meghan nem voltak jelen, ők egyelőre még nem érkeztek meg Balmoralba. 

A királynő egy neonrózsaszín kösztümöt viselt, hozzáillő kalappal és egy pillangót formázó brossal. Az ékszert Onslow özvegy grófnéjától kapta még 1947-ben nászajándékként, és szakértők szerint nem viseli túl sokat.

A Crathie Kirk egy kisebb parókiatemplom Crathie-ben, egy Balmoralhoz közeli faluban. Annak idején még Viktória királynő kezdett ide istentiszteletre járni. Azóta minden uralkodó ide látogat vasárnapoként, amíg Balmoralban tartózkodik.

 

 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par HRH The Duchess of Cambridge (@katemiddletonnn) le

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr4615024292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása