Royal sztorik & királyi krónikák

Eljegyezték Beatrix hercegnőt, András herceg lányát

2019. szeptember 26. - nofret

Eljegyezték Beatrix hercegnőt, András yorki herceg idősebb lányát - közölte a Buckingham-palota csütörtökön. A hercegnő és kedvese, az ingatlanmágnás Edoardo Mapelli Mozzi tavaly októberben kezdtek el randevúzni, tehát még egy éve sincsenek együtt. 

Ezt a képet a párról gratulációival Eugénia hercegnő, Beatrix húga posztolta instagram-oldalára: 

beatrix.jpg

Habár a szerelmesek valóban csak körülbelül egy éve kezdtek találkozgatni egymással, sokkal régebb óta ismerik egymást családi kapcsolatokon keresztül: Mozzi néhai mostohaapja, Christopher Shale régi barátja volt a yorki hercegi párnak. 

A 31 éves Beatrix és a 34 éves Mozzi is kiadtak egy közleményt, amelyben azt írják: "Túláradóan boldogok vagyunk, hogy megoszthatjuk a hírt eljegyzésünkről. Izgatottnak érezzük magunkat, amiért együtt vágunk neki ennek az életre szóló kalandnak."  

A romantikus eljegyzési fotón, amelyet Eugénia hercegnő készített, Beatrix egy virágos ruhát visel, és megvillantja 3 és fél karátos gyémánttal ékesített eljegyzési gyűrűjét is. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Windsor Royal Family (@windsor.royal.family) le

A pár Olaszországban jegyezte el magát, ahol Positanóban szálltak meg az Amalfi-parton. 

Beatrix 2016-ban szakított korábbi kedvesével, Dave Clarkkal, akivel 10 évig voltak együtt. Mozzinak egy korábbi kapcsolatából már van egy fia. Még egyikük sem volt házas korábban. 

Beatrix és Eugénia hercegnők szülei András yorki herceg és "Fergie", Sarah Ferguson, a néhai Diana hercegnő egyik legjobb barátnője.

Eugénia a legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy tavaly októberben ment férjhez a windsori Szent György kápolnában. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Princess Eugenie (@princesseugenie) le

Beatrix itt édesapjával, András yorki herceggel látható Harry és Meghan esküvőjén:

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Beatrice & Eugenie � (@yorksisters.fashion) le

 

A yorki pár elvált, ami nem volt botrányoktól mentes. Beatrix édesanyját azóta szinte száműzték a királyi családból, bár az utóbbi két évben megjelent néhány jeles eseményen, például az ascoti derbin. 

Itt "Fergie" két barátjával, Heather Melville-lel és Marcis Skadmanisszal látható egy 2017-es eseményen:  

fergie_jo.jpg

Fülöp herceg azonban nem hajlandó szóbaállni vele továbbra sem, soha nem bocsátotta meg neki a botrányos képeket, amelyeket róla és udvarlójáról, egy texasi milliárdosról készítettek a pletykalapok még 1992-ben.   

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr5215173154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása