Royal sztorik & királyi krónikák

Harry herceg összeállt Jon Bon Jovival szeretett veteránjai kedvéért

2020. február 28. - nofret

Összeállt Harry herceg és Jon Bon Jovi egy jótékony ügy érdekében - pénteken a legendás londoni Abbey Road-stúdióban újra felvették a rocksztár Unbroken című számát - a bevételből a herceg által veteránok számára létrehozott sportjátékokat, az Invictus Games-t fogják támogatni. 

harry_bonjovi.JPG

Az Unbroken című dal a 'To be of Service' című dokumentumfilm betétdala, amely olyan katonákról szól, akik poszttraumás stressztől szenvednek, és végül kutyák segítik át őket nehéz időszakukon. 

 Harry és az 57 éves  rocker az Invictus Games saját kórusával vették fel újra a dalt az Abbey Road-stúdióban. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) le

 Bon Jovinak azért fontos a veteránok ügye, mert szülei mindketten az amerikai haditengerészetnél szolgáltak.

Az Unbroken című dal jótékony verzióját márciusban adják ki, és a bevételeket az Invictus Games-alapítványnak juttatják. Harry 2014-ben hozta létre sérült és beteg katonák számára az Invictus Games-t, amelynek sporteseményei 2020 májusában Hágában lesznek.

Sussexék hivatalos instagram-oldala már péntek délelőtt közzétett egy teaser felvételt az eseményről:

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) le

 

A herceg és a rocksztár ráadásul rekonstruálták a Beatles legendás Abbey Road-lemezborítóját is - a zebrán egy Invictus-sportolóval és a kórus egyik tagjával álltak sorba.  Bon Jovi Ringo Starr, Harry herceg pedig George Harrison helyét foglalta el.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) le

 

És hogy ez a nap még tökéletesebb legyen :) Harry herceg projektjének támogatásaképpen a királynő testőrségének egyik alakulta, a Scots Guard zenekara Jon Bon Jovi-dalokat játszott a reggeli őrségváltás után a Buckingham-palotánál.  

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par The Royal Family (@theroyalfamily) le

És akkor még merje valaki azt mondani, hogy a királynő haragszik Harry-re!

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Bon Jovi egy herceggel jammelt: 2013-ban a Kensington-palotában adta elő a Livin' on a Prayert egy jótékonysági eseményen Vilmos herceggel és Taylor Swifttel (!!) egy színpadon. Érdemes megnézni a felvételt, Vilmos herceg kicsit mereven próbálja meg jól érezni magát a reflektorfényben (ő nem olyan természetesen laza, mint Harry), Taylor Swift pedig szerintem elég érdekesen táncol mellettük.

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr5415496396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása