Royal sztorik & királyi krónikák

Producerkedésbe kezd Meghan és Harry

2020. szeptember 03. - nofret

A hercegi pár azt írja közleményében: "Arra fogunk koncentrálni, hogy olyan tartalmat állítsunk elő, amely informál, egyszersmind reményt is ad. Új szülőkként fontos számunkra, hogy inspiráló családi programokat készítsünk."

Az olyan társadalmi üzenetekre koncentráló tartalom, mint például a rasszizmus, a nemek közti egyenlőség, a környezetvédelem, már egy ideje menőnek számít Hollywoodban, Harryék pedig éppen ezen a területen tevékenykednek.

A The New York Times cikke szerint a pár valószínűleg megjelenik majd a dokumentumfilmekben- és sorozatokban, de az egykor a Briliáns elmék sztárjaként ismertté vált Meghan nem fog színésznőként visszatérni a kamera elé. Az amerikai újság azt írja: a Netflix szóvivője nem volt hajlandó kommentálni, mekkora összegű szerződést kötöttek. Hozzáteszik ugyanakkor: a streamingszolgáltató arról híres, hogy hajlandó nagy összeget áldozni a magas profilú sztárokra, különösképp, ha azokért más vállalatok is versengenek. Harryék a Disney-vel és az Apple-lel is tárgyaltak az utóbbi időben. Ezekről a megbeszélésekről kiszivárgott, hogy a pár közel 100 millió dolláros összegről tárgyalt.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) le

 

"Hihetetlenül büszkék vagyunk rá, hogy a Netflixet választották kreatív otthonuknak, és alig várjuk, hogy velük együtt dolgozhatunk történetek megalkotásán, amelyek majd növelik a nézők tudását és lelkierejét világszerte" - a Netflix tartalomért felelős társigazgatója, Ted Sarandos ennyi mondott a szerződéssel kapcsolatban.

A 39 éves Meghan és a 35 éves Harry egyéves fiukkal, Archie-val azután költöztek Los Angelesbe, hogy márciusban kiléptek a brit királyi család dolgozó tagjai közül. Nemrégiben házat vettek a Los Angelestől mintegy 110 kilométerre fekvő Montecitóban, amely számos sztár otthona. 

Már voltak arról korábban spekulációk, a pár vajon hogyan képzeli önálló, a királyi családtól független életét Amerikában, a válaszok pedig az utóbbi hetekben-hónapokban sorra érkeznek: Meghan például egy elefántokról szóló dokumentumfilmhez kölcsönözte a hangját, amelyet a Disney+-on vetítettek. Ezért kapott fizetését jótékony célra fordította.

Harry herceg a múlt héten debütált a Netflixen egy dokumentumfilmben, amely paralimpikonok küzdelmeiről szól. A hercegnek már régóta szívügye a sérült veteránok támogatása, külön "olimpiát" is létrehozott számukra.

Harry mentális egészségről szóló sorozata, amelyet Oprah Winfrey amerikai televíziós sztárral közösen készített, jövőre fog megjelenni az Apple TV+ -on.

Ezenkívül valószínűleg a pár a jövőben beszédeket is fog tartani, erre utal, hogy szerződést kötöttek a New York-i Harry Walker ügynökséggel, amely olyan nagyágyúkat képvisel, mint Michelle és Barack Obama vagy Hillary és Bill Clinton. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr5416187972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Alex__ 2020.09.03. 23:14:50

Szegény Harry. Őt is meg fogja unni mint a királyi családi felelősségeket - azért a hírnév jól jön látom lesz mit aprítani a tejbe...
süti beállítások módosítása