Royal sztorik & királyi krónikák

Fekete tüllruhában jelent meg barátnője esküvőjén Meghan

2019. szeptember 21. - nofret

Meghan és Harry Misha Nonoo divattervező esküvőjén mulattak péntek este - állítólag a párt ő mutatta be egymásnak még 2016-ban. A divattervező, aki régóta barátnője Meghannek, Michael Hess amerikai olajmágnásnak mondta ki a boldogító igent egy 17. századi római villában, a Villa Aureliában.

meghan_misha_nonoo.JPG

A sussexi hercegi pár csütörtök este érkezett meg az olasz fővárosba, ezúttal kereskedelmi járaton, miután rengeteg bírálatot kaptak a nyáron amiatt, hogy egy hónapon belül négyszer is magánrepülőre szálltak. 

Az esküvői partira olyan hírességeket láttak érkezni, mint az amerikai elnök lánya, Ivanka Trump és férje, Jared Kushner, Paul McCartney és felesége, Katy Perry amerikai énekesnő és férje, Orlando Bloom, valamint Beatrice és Eugénia hercegnők, András yorki herceg lányai. 

Misha egy golfkocsin utazott a hercegnőkkel

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Meghan and Harry❤ (@meghan_and_harry) le

 

Meghan egy fekete tüll, áttetsző estélyi Valentino ruhát viselt a jeles eseményen, hozzá gyémántokkal kirakott arany fülbevalót.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Royal Addicted (@royal.addicted) le

 

A Daily Mail szerint az estélyi ruha 9 ezer fontba, vagyis mintegy 3 és fél millió forintba kerül.

A legtöbb oldalon már nem lehet elérni a ruhát - ez az úgynevezett Meghan-effect, vagyis amikor a sussexi hercegnő felvesz valamit, azt azonnal elkapkodják, legyen akár 10, akár 10 ezer dollár az ára. 

 

valentino.JPG

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par �Duke & Duchess of Sussex� (@meghan.harry.of.sussex.updates) le

 

Misha és Meghan régóta barátnők, a divattervező és a hercegnő kölcsönösen támogatják egymást: amikor Meghan először jelent meg a nyilvánosság előtt Harry herceggel még 2017-ben egy teniszmeccsen, egy Misha Nonoo által tervezett fehér inget viselt. Nem régiben pedig Nonoo tervezett szintén egy fehér inget Meghan jótékonysági kapszulakollekciójába, a Smart Setbe. 

 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Harper's Bazaar UK (@bazaaruk) le

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr8915139010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élhetetlen 2019.09.22. 23:30:10

Biztosan ők tudják jobban, de mintha Európában a fekete a gyász színe lenne. Hogy lehet feketében esküvőre menni, függetlenül attól, hogy mennyire szép, és mennyire drága?

nofret 2019.09.22. 23:39:56

@élhetetlen: Ráadásul elvileg a királyi család tagjai csak temetésen vagy a gyász jeleként hordhatnák ezt a színt. Emiatt már megszólták Meghant, és habár sok más esetben nem, de ebben az esetben jogosnak érzem a kritikát.
süti beállítások módosítása