Royal sztorik & királyi krónikák

Meghant tette címlapjára a Tatler magazin

A főleg a felső tízezer életmódjáról szóló újság szeptemberben még "az év felkapaszkodottjának" nevezte Meghant.

2019. október 31. - nofret

A sussexi hercegnőnek, Meghannek szentelte címlapját a Tatler magazin, amely 310. lapszámát ünnepli. A főleg divatról, életmódról és a felső tízezer életéről szóló újság október 31-én csütörtökön jelent meg az Egyesült Királyságban.

tatler_meghan.JPG

A magazin szeptemberben még "az év felkapaszkodottjának" nevezte a 38 éves Meghant- írja a Metro magazin brit kiadása. Igaz, hogy azt is kiemelték: az ő története nem klasszikus Hamupipőke-mese, mert magánoktatásban részesült, édesapja egy Emmy-díjas világosító, és önmaga jogán is híres volt, mielőtt Harry herceg felesége lett. 

A Tatler október 31-i címlapképe nem új: 2015-ben készült egy interjúhoz, amelyet az akkor Torontóban élő színésznővel készített egy kanadai weboldal, a Bay Street Bull. A képen ennek megfelelően Meghan sokkal több sminket visel, mint amennyit mostanában láthatunk rajta, amióta a királyi család tagja lett. 

A britek szerint Meghan jót tesz a királyi családnak

A különleges kiadásban olvasható egy felmérés is arról, mit gondolnak a britek Meghanről - írja a The Telegraph. A közvéleménykutatás szerint a megkérdezettek 55 százaléka úgy véli: Meghan jót tesz a királyi családnak. A megosztó Meghan 2018 májusában lett Harry herceg felesége, és stílusa sokak szerint túlzottan is eltér a tőle elvárhatótól: a királyi családban megszokott semlegességtől eltérően a nők felemelése és a környezetvédelem mellett kampányol. A felmérésben 2016 brit felnőttet kérdeztek meg. 39 százalékuk azt mondta, Meghan képmutató környezetvédelmi szempontból. Feltehetően azért mondták ezt, mert Harry és Meghan a nyáron sokaknál kiverték a biztosítékot, amikor többször is magánrepülővel utazott külföldre. A megkérdezettek 44 százaléka jobban kedveli Meghannél sógornőjét, Katalint, a cambridge-i hercegnőt, míg 23 százalékuk szerint a sussexi párnak jobb lenne, ha Los Angelesbe költözne.  

A magazin főszerkesztője, Richard Dennen, szerkesztői levelében kiemeli: "Úgy vélem, a sussexi hercegnő csodálatos. Szeretem, hogy önálló, és nem fél attól, hogy a saját feje után menjen. Szeretem, ahogy öltözik, sikkesen, kifinomultan és felnőtt módon, és azt is, hogy egy darab kaliforniai "menőséget" hozott magával a régi őrség megfakult és poros folyosóira." 

A Tatler címlapján már szerepelt Harry herceg is: 2012-ben, amikor az újság az év emberének választotta.

 

tatler_harry.JPG

Harry és Meghan egyébként az őket övező médiafelhajtás miatt úgy döntöttek: november közepétől év végéig szabadságra mennek. A legújabb hírek szerint Amerikába utaznak Archie-val együtt, és ott fogják tölteni a hálaadás ünnepét (november negyedik csütörtökét) is Meghan édesanyjánál, Doria Raglandnál. Az Egyesült Államokban a karácsony mellett ez az év legnagyobb családi ünnepe. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr6315276500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása