Royal sztorik & királyi krónikák

Vagány üdvözlőlapokon kívánnak boldog karácsonyt a királyi család tagjai

2019. december 24. - nofret

Vilmos hercegék oldalkocsis motoron pózolnak, Károlyék egy brit oldsmobile-lal száguldanak Kubában, Harryék pedig földön ülve köszöntik rajongóikat, az előtérben Archie-val - ezekkel a képekkel kívántak boldog ünnepeket rajongóiknak a királyi család tagjai idén. 

Az üdvözlőlapok közül Károlyékét már a múlt hét végén nyilvánosságra hozták, de mivel nálam is karácsony van, csak mostanra szedtem össze a legfontosabb tudnivalókat róluk. Harryék üdvözlőlapját hétfőn posztolták, Vilmoséké körül azonban még mindig van egy kis kavarodás...

wales.JPG

Károly wales-i herceg és Kamilla cornwall-i hercegnő hivatala, a Clarence House múlt pénteken hozta nyilvánosságra idei karácsonyi üdvözlőlapukat: egy Kubában készült képet, amelyen a hercegi pár egy brit oldsmobile-on száguldozik Havanna utcáin. Károly és Kamilla még márciusban jártak a szigetországban, személyükben először látogattak a brit királyi család tagjai Kubába.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Clarence House (@clarencehouse) le

 

 

Egy rajongó kiszivárogtatta a Cambridge-család lapját

Vilmos és Katalin egészen karácsony éjjeléig nem tették közzé hivatalos karácsonyi üdvözlőlapjukat, ennek oka pedig az, hogy egy rajongójuk twitteren a múlt héten nyilvánosságra hozta a kártyát, amelyet több száz embernek kiküldtek még jóval karácsony előtt. Brit sajtóforrások szerint egy, a hadseregben szolgáló katona felesége büszkélkedett el ilyen módon azzal, hogy a hercegi pártól és gyermekeitől kapott üdvözlőlapot.

 

A kiszivárogtatott képen Vilmos és Katalin, valamint három gyermekük, György, Charlotte és Lajos egy vintage, oldalkocsis motoron pózolnak. A fotó egyáltalán nem karácsonyi hangulatú, hiszen hónapokkal ezelőtt, még jó időben készült, viszont családias és oldott hangulatot tükröz, a családtagok laza, hétvégi ruhákban pózolnak rajta.

Ma éjszaka azonban a @kensingtonroyal, a Cambridge-család hivatalos instagram-oldala közzétette az új képet, is, íme:   

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Kensington Palace (@kensingtonroyal) le

A fotón csak a cambridge-i herceg szerepel három gyermekével. Vilmost ilyen intim hangulatú képen talán nem is láthattuk még - leguggolva puszilja meg legfiatalabb gyerekét, az egyéves Lajost, miközben Charlotte öccse vállára helyezi a kezét, György pedig mellettük ül egy karosszékben. A fotó Vilmosék norfolki birtokán, Anmer Hallban készült, és Katalin azért nem szerepel rajta, mert maga készítette a képet. A Kensington-palota gyakran publikál olyan képeket a gyerekekről, amelyeket édesanyjuk készített életük fontos eseményein, 2015 óta pedig nem bérelnek hivatásos fotót a kis hercegek és kis hercegnő hivatalos éves portréihoz - azokat mindig Katalin készíti. 
Harry és Meghan a földön ülnek 

A sussexi hercegi pár karácsonyi üdvözlőlapját a Királynő Nemzetközösségi Alapja, vagyis a Queen's Commonwealth Trust hozta nyilvánosságra hétfőn twitteren, amelynek Harry az elnöke, Meghan pedig az elnökhelyettese. A csak e-card formátumban létező, laza és családias, fiatalos hangulatú képet Meghan egy barátnője, Janina Gavankar színésznő készítette.

"Nagyon boldog karácsonyt és boldog új évet kíván a mi családunk az Ön családjának" - ez áll a lapon, amelyen Harry és Meghan a háttérben ülnek a földön egy tekintélyes karácsonyfa előtt, miközben Archie, héthónapos fiuk az előtérben belenéz a kamera lencséjébe. 

Mint múlt héten kiderült, Meghanék végül Kanadában töltik a karácsonyt, nem pedig az Egyesült Államokban, ahogyan az eredeti hírek szóltak. Azzal, hogy nem saját instagram-oldaluk, a @sussexroyal, hanem a Queen's  Commonwealth Trust twitteroldala posztolta a képet, valószínűleg elkötelezettségüket szeretnék hangsúlyozni a Nemzetközösség felé, hiszen Kanada egyike az ebbe tartozó országoknak, ahol még mindig II. Erzsébet az államfő. Ezt megerősíteni látszik, hogy a Buckingham-palota közölte: "A döntés, hogy Kanadában töltik a szünidejüket, tükrözi, milyen fontos számukra ez az ország, amely a Nemzetközösség része."

A kép itt látható talán egy kicsit jobb minőségben:  

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Kate Middleton (@secretofellie) le

A közlemény nem árulta el, hol tölti idejét a hercegi pár és Archie. Meghan hét évig élt Kanadában, amikor Torontóban forgatta a filmsorozatot, a Suits-ot, amellyel világhírűvé vált, és amelynek révén olyan ismerősökre tett szert, akik bemutatták egymásnak Harry-t és őt. Miután a palota megerősítette, hogy a pár Kanadában van, az ország miniszterelnöke, Justin Trudeau twitteren üdvözölte Meghanéket, mondván: "Harry herceg, Meghan és Archie - mindannyiótoknak csendes és áldott kanadai tartózkodást kívánunk. Barátok közt vagytok, és mindig szívesen látunk itt benneteket."

Az üzenetet szándékosan tegező formátumban fordítottam, hiszen Meghan kanadai tartózkodása alatt a miniszterelnökkel és ismerősi körével is gyakran érintkezett: legjobb barátnője, Jessice Mulroney ugyanis Trudeau feleségének stylistja, és egyébként maga is egy volt kanadai kormányfő fiának felesége. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr2015364862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása