Royal sztorik & királyi krónikák

A királynővel ment templomba Meghan és Harry vasárnap

2020. március 08. - nofret

II. Erzsébet királynővel együtt vett részt istentiszteleten Meghan és Harry vasárnap Windsorban - írta meg a brit sajtó. Ez nem értelmezhető másképp, mint barátságos gesztusként - a 93 éves uralkodó  szeretné a világ felé megmutatni: a sussexi hercegi pár még mindig a királyi családhoz tartozik. 

Meghan, akit Harry vitt autóval a windsori királyi kápolnáig, ez alkalommal Givenchy-ruhát, fejdíszt és art deco stílusú, smaragd fülbevalót viselt, míg férje öltönyt. A királynő világoskék együttesben volt, hozzáillő kalappal. 

A galéria lapozható! 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdai ly) le

II. Erzsébet külön érkezett, saját kíséretével. Sajnos erről még a hivatalos oldal sem töltött fel YouTube-videót, mint azt például akkor teszik, amikor a királynő Sandringhamben vagy Balmoralban megy templomba, mert a windsori birtok területén található magánkápolnához vezető úthoz csak korlátozott a hozzáférés. Ha mégis kerül ki videó, azonnal frissítem a cikket. 

Meghan és Harry a windsori birtok területén lévő Frogmore Cottage-ban laknak, amíg Angliában teljesítik utolsó hivatalos kötelezettségeiket a királyi család tagjaiként. A ház mintegy 10 perc autóútra van a windsori kastélytól. Ezt a rezidenciát újították fel számukra mintegy 940 millió forintnak megfelelő összegből - amikor kiderült, hogy kilépnének a királyi család dolgozó tagjai közül, akkor felajánlották, hogy ezt teljes egészében visszafizetik.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par wessexroyal (@geekyroyalwessexaficionado) le

Harry egyébként bennfentes források szerint múlt vasárnap, amikor Meghan még Kanadában volt, együtt ebédelt nagymamájával, a királynővel a windsori kastélyban. A találkozó nem hivatalos, hanem magánjellegű volt.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Windsor Castle (@windsor.castle) le

 

Harry-nek és Meghannek ezen a héten több hivatalos megjelenése is volt közösen, valamint külön-külön: csütörtökön jelentek meg először együtt azóta, hogy január elején bejelentették kilépésüket. Ugyanezen a napon délután Meghan a Nemzeti Színház társulatánál járt, amelynek védnöki tisztét tölti be. Harry herceg pénteken Lewis Hamiltonnal furikázott, szombat este pedig díszegyenruhában feszített a tűzpiros estélyibe öltözött Meghan oldalán a Royal Albert Hallban egy jótékonysági koncerten. 

Harry és Meghan utolsó királyi kötelezettsége hétfőn lesz, amikor a királynőhöz, Károlyhoz és Kamillához, valamint Vilmoshoz és Katalinhoz csatlakoznak a Nemzetközösség Napján tartott istentiszteleten a Westminster-apátságban. Az alábbi képek tavaly és tavalyelőtt készültek az eseményen. 

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par ميغان ماركل (@meghanmarkle_arabic) le

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/api/trackback/id/tr7615511454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása